«Kurbads» samet 18 ripas «Daugavpils» vārtos (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempionāta kopvērtējuma līderi HK «Kurbads» šodien savā laukumā ar 18:2 (2:1, 9:1, 7:0) sagrāva turnīra pastarīti «Daugavpili».

Toms Hartmanis šajā mačā izcēlās ar trim vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet Ēriks Bisenieks guva divus vārtus un veica piecas piespēles.

Pēc pirmās trešdaļas mājinieki atradās vadībā ar tikai 2:1, tomēr otrās trešdaļas pirmo desmit minūšu laikā guva sešus vārtus pēc kārtas.

Citās sestdienas spēlēs «Zemgale»/LLU savā laukumā ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēja «Dinamo Juniors» komandu, divus vārtus gūstot Gatim Gricinskim, bet «Rīga»/«Prizma» viesos ar 5:2 (1:1, 2:0, 2:1) uzvarēja «Ozolnieki»/«Monarch» hokejistus.

Kopvērtējumā «Kurbads» ar 55 izcīnītiem punktiem 24 spēlēs atrodas stabilā līderpozīcijā. Otrajā vietā pie 39 punktiem 22 mačos atrodas «Rīga»/«Prizma», ar 37 punktiem 21 cīņā seko «Zemgale»/LLU vienība, bet 35 punkti 22 mačos ir «Dinamo Juniors» kontā. «Ozolnieki»/«Monarch» iekrājuši 32 punktus 22 cīņās, bet pārliecinoša pastarīte ar trim punktiem 23 spēlēs ir «Daugavpils».

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu