Burkānu ķīselis (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: vasta, CC BY-NC-SA 2.0

Nepieciešams:

200g burkānu
500 ml apelsīnu sulas
citrons
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
50g cukura

Pagatavošana:

Burkānus sarīvē uz smalkās rīves, vāra nelielā ūdens daudzumā mīkstus. Burkāniem pielej apelsīnu sulu, citrona sulu, pieliek cukuru un rīvētu citrona mizu, uzvāra. Kartupeļu cieti sajauc ar nelielu ūdens daudzumu, pielej vārošai masai, uzvāra.

Pasniedz aukstu ar pienu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu