Markus Riva laiž klajā videoklipu Eirovīzijas dziesmai «Lights On» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziesma «Lights On» iekļuvusi Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē un uz konkursa skatuves izskanēs 2. februārī ar ceturto kārtas numuru. Jaunais mūzikas video tapis kopā ar «ZAVA production», «Watchyourlife» un režisoru Artūru Zavgorodniju, ar kuru veidots arī Markus Riva iepriekšējais mūzikas video dziesmai «Fire».

Video galvenās lomas atveido cīņas sporta profesionāļi Jevgēnijs Aleksējevs un Zaurs Džavadovs, kā arī Liana Astratova. «Real dreams deserve a fighting chance» jeb «īsti sapņi ir pelnījuši iespēju cīnīties» - ar tādiem vārdiem noslēdzas video, kas raksturo dziesmas ideju - iedegties par saviem sapņiem, apkārtējiem cilvēkiem, mērķiem. «Lights On» ir jau trešais skaņdarbs, kas tapis mūziķim sadarbojoties ar Gaiti Lazdānu (pirms tam tapušas arī dziesmas «How it feels to be a man» un nesen ASV izdotā «We dance 4 reason»).

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu