Šovakar atsāksies seriāla «Ugunsgrēks» jaunā sezona (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu mīlētākā seriāla «UgunsGrēks» 10.sezona noslēdzās ar nozīmīgiem jautājumiem – kurš tika sašauts Mare SPA viesnīcā un vai donors Gunāra un Signes dēlam tika atrasts? Aizvadītās sezonas noslēgumā Mare SPA darba kabinetā atradās četri cilvēki un ierocis, pēc tam atskanēja šāviens. Kas notika kabinetā? Tikmēr Pētersonu viesnīcā neatbildēts palika jautājums, vai mazajam Jānītim būs lemts dzīvot? Vai donors piekritīs ziedoties un riskēs ar savu dzīvību Gunāra dēla labā?

Scenārija autore Gunta Kalniņa: «Es kā scenārija autore ļoti ceru, ka izdosies pārsteigt un iepriecināt skatītājus arī jaunajā sezonā. «UgunsGrēka» varoņus gaida daudzi pārsteigumi un negaidīti sižeta pagriezieni. Visi stāsta varoņi cīnīsies par savu personisko laimi, mēģinot tikt galā ar visdažādākajiem šķēršļiem. Pilsētas ietekmīgās ģimenes tikmēr turpinās dalīt ietekmes sfēras, sacenšoties cīņā par varu un naudu.»

Seriāla «UgunsGrēks» scenārija autore Inta Bernova: «Man ir liels prieks, ka mēs visi atkal tiksimies jaunajā sezonā – gan skatītāji, gan «UgunsGrēka» varoņi, gan seriāla veidotāji. Ir labi apzināties, ka darbs, ko tu dari, sagādā prieku daudziem cilvēkiem. Cerams, jaunā sezona mums visiem izdosies!»

Ieradīsies jauna varone

11. «UgunsGrēka» sezonā ieradīsies jauna varone Sabīne Zivtiņa, kuras lomā iejutīsies Valmieras Drāmas teātra aktrise Māra Mennika. Sabīne atstāj tiešas, enerģiskas un vienkāršas meitenes no laukiem iespaidu.. Reizēm viņa izklausās pat mazliet vulgāra, bet visiem ir skaidrs, ka Sabīnes izteiktie salīdzinājumi nāk no sirds un viņa nevienu nevēlas aizvainot. Lai gan Sabīne izraisa simpātijas, tomēr neviens viņu neņem nopietni. Kādi piedzīvojumi sāksies «UgunsGrēkā» līdz ar Sabīnes parādīšanos?

  • Sagaidiet «UgunsGrēka» jaunāko, 11.sezonu no 20.janvāra darba dienās 20:20 kanālā TV3.
Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu