Ritas Lasmanes orālā seksa seminārs festivālā «Erots 2014» (126)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmo reizi festivālā «Erots 2014» notiks orālā seksa seminārs, kuru vadīs labi pazīstamā publiciste, seksa eksperte un pasniedzēja Rita Lasmane. Seminārā «Pa īstam iepriecini savu partneri orāli» gan sievietes, gan vīrieši uzzinās paņēmienus, kā abiem baudpilni nodarboties ar orālo seksu, tādējādi uzlabojot pāra attiecības, informēja Inese Libere, BT 1 mediju koordinatore.

Bieži dzirdēts, ka orālais sekss ne vienmēr sniedz gaidītās sajūtas. Savukārt seksa eksperte Rita Lasmane uzsver, ka orālais sekss sniedz baudu kā darītājam, tā glāstu saņēmējam, tikai jāzina - kur un kā jāpieskaras. Seminārā varēs uzzināt, kādi paņēmieni un veidi noteikti sniegs baudas virsotnes partnerim vai partnerei.

«Erotā» valdošā brīvā atmosfēra ikvienam ļaus netraucēti gūt jaunus iespaidus, zināšanas un iedrošinās būt brīviem no aizspriedumiem. Seminārs «Pa īstam iepriecini savu partneri orāli» notiks 22.februārī plkst.19.00 Ķīpsalā. Seminārā vietu skaits ir ierobežots, tāpēc tiek izsludināta iepriekšēja pieteikšanās.

Kā pieteikties semināram?

Kad esi iegādājies biļeti uz festivālu «Erots 2014», sūti savu vārdu vai pseidonīmu un festivāla biļetes svītrkoda numuru uz e-pastu: erots@bt1.lv. Vēstules tematikā norādi: Pieteikums uz orālā seksa semināru. Pirmie 100, kas pieteiksies un uzrādīs derīgu festivāla biļeti, saņems ieejas karti uz semināru. Pieteikšanās līdz 14.februārim!

Erotikas festivāls «Erots» sniedz ne tikai izklaidi un erotikas piesātinātu atpūtu, bet arī jaunus iespaidus, idejas un zināšanas seksuālajā dzīvē. Kā zināms, festivāls notiks 21.februārī no 18.00 līdz 3.00 un 22.februārī no 18.00 līdz 4.00.

Biļetes uz «Erots 2014» ir nopērkamas «Biļešu servisa» (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā par EUR 12, bet Ķīpsalas hallē darba dienās no plkst.10.00 līdz 16.30 par EUR 9.

Ieeja no 18 gadu vecuma!

Festivālu «Erots» organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Festivāla līdzorganizators ir firma «Z un Z» - Latvijas intīmpreču veikalu tīkls «Kupidons plus». Pasākumu atbalsta «One Touch» prezervatīvi, «Cēsu alus», «Premium Spiritus», naktsklubs «La Rocca - Revolution» un tūrisma operators «Prieks Tūre».

«Erots 2014» apmeklētājiem festivāla īpašā viesnīca «Astor Riga Hotel» piedāvās vēl nebijušu iespēju - izmantot četrzvaigžņu viesnīcas vienvietīgos un divvietīgos numurus par īpaši izdevīgām cenām - EUR 40 un 45.

Komentāri (126)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu