Atklāj Latvijā pirmo mācību poligonu līdz 10 tonnām smagiem transportlīdzekļiem (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sadarbojoties Drošas Braukšanas Skolai (DBS) un autobusu ražotājam «AMO Plant», izveidota jauna auto-moto skola Jelgavā. DBS filiāles atklāšana ir nozīmīgs fakts ne tikai jelgavniekiem, bet arī satiksmes drošībai visā Latvijā, jo pirmo reizi valstī ir pieejams poligons, kurā iespējams sagatavot smago automašīnu un autobusu vadītājus ar līdz pat 10 tonnu smagiem transportlīdzekļiem, «Apollo» informēja DBS pārstāvji.

«AMO Plant» telpās un izmēģinājumu poligonā DBS speciālisti apmācīs A, B, C, D, E kategoriju transportlīdzekļu vadītājus, vadīs profesionālu autovadītāju kvalifikācijas paaugstināšanas kursus atbilstoši 95.koda prasībām, kā arī organizēs drošas un ekonomiskas braukšanas apmācības.

«Šī sadarbība ar AMO Plant mums ir ļoti nozīmīga, jo ļaus veikt drošas braukšanas apmācību uzņēmumiem, kuri ikdienā izmanto komerctransportu. Līdz šim praktiskās apmācības ar autobusiem un smago transportu Latvijā nebija iespējamas, jo trūka atbilstoša poligona. Tagad šāds poligons ir Jelgavā,» sacīja DBS valdes loceklis Artūrs Priednieks.

Abu uzņēmumu sadarbības ietvaros notiks arī «AMO Plant» vietējo un citvalstu klientu apmācība, kas autobusu vadītājiem ļaus apgūt ekonomiskas braukšanas prasmes, kā arī praktiskas zināšanas par transportlīdzekļu pareizu ekspluatāciju.

«Sadarbība ar DBS sniegs lieliskas priekšrocības mūsu darbiniekiem, partneriem, «AMO Plant» autobusu klientiem gan Latvijā, gan ārvalstīs. Projekta nākotnes potenciāls ir labākās Eiropas prakses un pieredzes pārnešana uz Krievijas tirgu,» teica «AMO Plant» mācību centra vadītājs Pēteris Rajeckis

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu