Cauņa: Atveseļošanās rit pēc plāna (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas atveseļošanās no savainojuma notiek pēc plāna un situācija ar katru dienu uzlabojas, izteicies pats futbolists. 

Cauņa jau iepriekšējā gada vidū iedzīvojās pēdas savainojumā, un tā dēļ bija nepieciešamas divas operācijas. Šobrīd Latvijas 2011. un 2012. gada labākais futbolists ar Krievijas čempionvienību Maskavas CSKA atrodas treniņnometnē Spānijā, kur gatavojas sezonas atsākumam.

«Rehabilitācija bija gana ilga, taču jau no pirmās treniņnometnes dienas darbojos ar pirmo komandu,» kluba mājaslapā citēts Cauņa. «Tiesa, kāja, kas bija savainota, sākumā bija vājāka par otru, taču situācija ar katru dienu uzlabojas.»

Svētdien 26 gadu jubileju nosvinējušais futbolists atklāja, ka treniņos cenšas neslinkot un atgūt iekavēto, izpildot visus trenera prasītos vingrinājumus. «Viss norit pēc plāna.»

«Tagad jūtu lielu baudu no tā, ka varu trenēties kopā ar pārējiem futbolistiem un darboties ar bumbu. Ceru, ka arī turpinājumā gan man, gan komandai viss būs kārtībā,» pauda Cauņa.

Maskavas klubs premjerlīgas kopvērtējumā pašlaik ar 34 punktiem 19 spēlēs ieņem piekto vietu, bet čempionāta izspēle pēc ziemas pārtraukuma atsāksies 8. februārī. Tikmēr UEFA Čempionu līgas grupu turnīru CSKA komanda noslēdza savas apakšgrupas pēdējā, ceturtajā vietā, tādējādi noslēdzot Eirokausu sezonu.

Kā zināms, šobrīd Maskavas komandā pašlaik stažējas arī Latvijas futbolists Artūrs Karašausks.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu