Raidījumu «Iepirkšanās pavēlnieces» atklās Anna Lieckalniņa un citas Latvijā zināmas dāmas (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunajam TV3 raidījumam «Iepirkšanās pavēlnieces» atlase ir noslēgusies un jau drīzumā ikviens varēs iepazīt sievišķīgas dalībnieces no dažādām Latvijas pusēm. Atklāšanas nedēļā TV3 skatītājus sagaida pārsteigums – sacensībām ļausies Anna Lieckalniņa, Una Ulme, Ieva Adamss un Zane Pabērza. Kā viņām veiksies mestajā izaicinājumā, zinot, ka jāiekļaujas ierobežotā laikā un summā?

Uz TV3 jaunā raidījuma «Iepirkšanās pavēlnieces» atlasi, kas norisinājās 19.janvārī, bija reģistrējušās 86 skaistas un sievišķīgas dalībnieces ar dažādu gaumi un stilu izjūtu. Nākamnedēļ interneta portālā «TV3 Play» ikvienam interneta lietotājam būs lieliska iespēja divos raidījumos ieraudzīt, kā norisinājās «Iepirkšanās pavēlnieces» atlases. Raidījuma pretendentes atklās, kas rosinājis pieņemt izaicinājumu un, kāpēc tieši viņai būtu jāpiedalās jaunajā raidījumā Iepirkšanās pavēlnieces.

Četras dāmas, četras iepirkšanās

Raidījumā «Iepirkšanās pavēlnieces» gaidāma spraiga sacensība jau no pirmās tā pastāvēšanas nedēļas. Skatītājiem būs iespēja iepazīt četras atšķirīgas daiļā dzimuma pārstāves, ielūkojoties viņu mājas dzīvē un atklājot vairāk par dalībnieču personību, nodarbošanos un, protams, ģērbšanās stilu. Gaidāmi pārsteigumi, spriedze, humors, arī neveiksmes un pat vilšanās.

Viena no četrām burvīgajām atklāšanas nedēļas Iepirkšanās pavēlniecēm žurnāliste Una Ulme atklāj:

«Piedalījos, jo gribēju papildināt savu garderobi, kā arī izmēģināt ko jaunu, un mums bija arī lieliska kompānija. Aizraujoši bija brīži, kad spēles laikā viss ieplānotais juka un bruka, bet bija jāsavācas un jāskrien uz priekšu, lai izpildītu uzdevumu.»

Lai arī iepirkšanās drudzis bija līdzās, studente un pasākumu rīkotāja Anna Lieckalniņa sacensības vērtē pozitīvi:

«Manuprāt, tas ir labi un interesanti pavadīts laiks, izaicinājums un priecīgs notikums. Forši, ka tās lietas paliek mums. Aizraujoši ir gan komentēt citu dalībnieču izvēli, gan saņemt vērtējumu. Lielākais piedzīvojums un azarts ir iekļauties gan summā, gan laikā.»

Katrai Iepirkšanās pavēlniecei raidījumā tiek piešķirta nedēļas tēmai atbilstoša iepirkumu summa, tiek dots konkrēts uzdevums un raidījuma dalībniecei, iekļaujoties piešķirtajos naudas līdzekļos, jāspēj apģērbties visatbilstošāk izvirzītajam uzdevumam. Tieši šī sacensību nianse rosināja piedalīties žurnālisti un pasniedzēju Ievu Adamsu:

«Man šķiet aizraujošs noteikums iztērēt naudu tikai sev, jo katru reizi, saņemot dāvanā naudu, tā tiek nolikta un vēlāk iztērēta sadzīviskām vajadzībām. Un citkārt man veikalos nebūtu iespēja piedzīvot tik lielu uzmanību.»

Seksa un attiecību slejas autore Zane Pabērza papildina:

«Neredzu nevienu iemeslu nepiedalīties, un kurš gan nepiedalās, lai iepirktos?! Un vēl tā ir lieliska iespēja uzmērīt daudz tērpus, kam ikdienā neatliek laika.»

Raidījuma Iepirkšanās pavēlniece radošajai komandai padomā ir dažādi uzdevumi dalībniecēm, piemēram, atbilstoša sapošanās darba intervijai, pieņemšanai vēstniecībā, slēgtai ballītei naktsklubā, teātra izrādei vai filmas pirmizrādei. Viss, kas nepieciešams uzdevuma sekmīgai izpildei, dalībniecēm būs jāpaveic nieka trīs stundu laikā. To laikā būs jāatrod gan nepieciešamās kurpes, bikses, svārki, kleita, rotas, gan arī jārod laiks skaistumkopšanas procedūrām.

Pieteikties varat arī jūs

Ja iepirkšanās un skaistumkopšana vienmēr aktuāla, tad Iepirkšanās pavēlnieces komanda aicina visas Latvijas sievietes, sākot no 18 gadu vecuma, izmantot iespēju un pieteikties. Pieteikšanās anketu dalībai TV3 jaunajā raidījumā «Iepirkšanās pavēlnieces» var aizpildīt TV3 mājas lapā «tv3.lv».

  • Raidījums «Iepirkšanās pavēlnieces» no 3.februāra 18:00 būs skatāms kanālā TV3.
Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu