NHL treneris mēģina ielauzties pretinieku ģērbtuvē un saņem diskvalifikāciju (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vankūveras «Canucks» galvenais treneris Džons Tortorella par nepieņemamu uzvedību saņēmis 15 dienu diskvalifikāciju.

Sestdien 55 gadus vecais speciālists pēc pirmās trešdaļas mačā pret Kalgari «Flames» centās iekļūt pretinieku komandas ģērbtuvē, lai pārmītu vārdus ar sāncenšu galveno treneri Bobu Hārtliju, taču «Canucks» trenera pūliņus apturēja vairāki «Flames» spēlētāji.

Tortorella savu neapmierinātību pauda pēc tam, kad «Flames» treneris maču bija izvēlējies sākt ar savu ceturto maiņu, kurā ir vairāki spēka spēli mīloši hokejisti. Līdz ar to jau pirmajās dueļa sekundēs starp abām vienībām izcēlās kautiņš, kopumā abu komandu spēlētājiem nopelnot 150 soda minūtes.

Vēlāk NHL vadība nosauca Tortorellas rīcību par bīstamu un apkaunojošu, kā rezultātā viņam piespriesta diskvalifikācija līdz 2. februārim.

Tortorella jau iepriekš izcēlies ar nesavaldību, kā dēļ vairākas reizes sodīts no līgas puses.

Šobrīd «Canucks» vienība nopelnījusi 59 punktus 50 spēlēs, kas tai Klusā okeāna divīzijā ļauj ieņemt ceturto vietu.

Tortorella par Vankūveras komandas galveno treneri kļuva pagājušajā vasarā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu