Girgensonam desmitā spēle pēc kārtas bez punktiem, «Sabres» zaudē (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī neveiksmi piedzīvoja Bufalo «Sabres», kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons

«Sabres» hokejisti savā laukumā ar 3:4 piekāpās Floridas «Panthers» komandai, bet Girgensons nedaudz vairāk nekā 15 minūšu laikā veica vienu metienu, izpildīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Mājinieku rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Drjū Stafords, bet vienus vārtus guva Stīvs Ots. Tikmēr «Panthers» labā vārtus guva Džese Vinčestrs, Eds Džovanovskis, Niks Bjugstads un Šons Bergenhaims.

20 gadus vecais Girgensons savā debijas sezonas NHL 47 spēlēs ir guvis četrus vārtus un izdarījis desmit rezultatīvas piespēles, taču pēdējos desmit mačos kopš 27. decembra viņš ar rezultativitāti nav izcēlies, turklāt nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -10.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» komanda ar 33 punktiem 48 spēlēs joprojām ieņem pēdējo, 16. vietu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu