Masaļskis: Nebija grūti pieņemt lēmumu par pievienošanos «Poprad» (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargam Edgaram Masaļskim nav bijis grūti pieņemt lēmumu par spēlēšanu Slovākijas augstākās līgas komandā HK «Poprad», tiklīdz uzzinājis par izrādīto interesi, pēc debijas mača komandas rindās atzinis hokejists.

Kā zināms, aizvadītās nedēļas nogalē Masaļskis noslēdza līgumu ar «Poprad» klubu, kurā spēlē arī latviešu uzbrucējs Juris Štāls.

Pats hokejists atzīst, ka viņam nav bijis grūti vienoties ar Slovākijas klubu, jo pirms Soču olimpiskajām spēlēm bija nepieciešama spēļu prakse.

«Nebija grūti pieņemt lēmumu, kad izdzirdēju par «Poprad» kluba interesi. Sapratu, ka man vajadzīgs spēles laiks, tāpēc Slovākijas komanda ir laba vieta, kur to smelties. Personīgi man ir svarīgi sagatavoties Soču Olimpiādei, tāpēc ceru, ka man tas izdosies un dos rezultātus Latvijas izlasei,» skaidroja Masaļskis.

Trīs dienas pēc līguma parakstīšanas latviešu vārtsargs debitēja spēlē pret Trenčīnas «Dukla» vienību. Pie nelabvēlīgā rezultāta 2:3 Masaļskis laukumā nomainīja savu komandas biedru Dušanu Sidoru. Turpinājumā «Poprad» hokejisti atspēlējās un izcīnīja panākumu papildlaikā ar 5:4.

«Šī bija diezgan grūta spēle. Nebiju gaidījis sākt manu sezonu šeit, turklāt mača otrajā pusē. Kad iznācu laukumā, komanda sāka spēlēt nedaudz labāk, tāpēc bija patīkami atkal atrasties uz ledus,» teica Masaļskis.

Kopumā savā pirmajā spēlē Slovākijas čempionātā 33 gadus vecais Masaļskis atvairīja 15 no 16 pretinieku metieniem. «Nedaudz nepaveicās ielaistajos vārtos. Bija ļoti grūti saskatīt ripu, bet tiklīdz ieraudzīju to - bija jau par vēlu.»

Slovākijas čempionāta kopvērtējumā «Poprad» šobrīd ieņem piekto vietu ar 69 punktiem 43 mačos.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu