Izjukusi basketbolista Kaspara Kambalas laulība (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maria Mitsova/LETA

Pazīstamais latviešu basketbolists Kaspars Kambala (35) pašlaik spēlē Turcijas otrās līgas basketbola komandā Ankaras «DSI Era». Kambala ilgus gadus dzīvo ārpus Latvijas, tomēr uz pāris dienām viņš atkal bija ieradies dzimtenē. Vairākus gadus Kambala bija precējies ar spāņu izcelsmes amerikānieti Tifāniju Rondu. Tomēr nu Kambala atklāj, ka laulība ir izjukusi un Kambala jau ir iepazinies ar kādu meiteni, kura kļuvusi par viņa draudzeni. 

Žurnālam «Kas Jauns» Kambala atklāj, ka galvenais iemesls tam, ka pāris ir izšķīries bija atšķirīgie dzīves plāni un attālums:

«Tifānija bija nogurusi no nemitīgās ceļošanas pa Eiropu. Viņa vēlējās dzīvot Amerikā, būt kopā ar savu dēlu Taileru. Bet man bija piedāvājums spēlēt basketbolu Turcijā... Es izvēlējos basketbolu, par ko sapņoju jau kopš bērnības un līdz kam nonācu,» atklāti stāsta Kambala, nenoliedzot nožēlu par izjukušajām attiecībām.

Par viņa jauno draudzeni kļuvusi Zane Pertnika-Gromova (24), kura pašlaik strādā klubā «Mai Tai». Atbraucot uz Rīgu, Kambala lielu daļu laika pavadījis tieši ar Zani, vēsta «Kas Jauns».

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu