Agris Daņiļevičs Eirovīzijā gatavo «Mad Show Boys» šovu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Eirovīzijas Nacionālajā atlasē atgriežas 2012. gada «Eirodziesmā» strauju popularitāti guvušie mūziķi no grupas «Mad Show Boys». Šogad Eirovīzijas 2.pusfinālā 2.februārī viņi izpildīs dziesmu par mīlestību «I need a soul-twin». 

Nesen 50. jubileju nosvinējušais deju profesionālis, horeogrāfijas guru Agris Daņiļevičs, kas izaudzinājis veselu lērumu kolektīva «Dzirnas» dejotājus, veido «Mad Show Boys» jauno šovu, kurā netrūks dažādu komisku epizožu. Pazīstamais horeogrāfs arī neslēpj savu jaunības recepti: tā ir kustība un humors. Agris ātri vien novērtējis «Mad Show Boys» fizisko gatavību un visiem dalībniekiem uzdevis mājasdarbus: reizi dienā piedalīties rīta skrējienā, vingrot un dažiem arī uzsēsties uz populārās griķu diētas. Kā stāsta operdziedātājs, tenors A.Lapiņš, viņš jau agrāk izmēģinājis dažādas diētas, tāpēc kompleksā ar fizkultūru un dalību oficiālās badmintona sacensībās, viņš jūtas arvien mundrāk.

Grupas «Operas balss» Andris Lapiņš stāsta, ka ja 2012. gadā puiši ar humoru dziedāja par mūzikas zagšanu, tad šogad dziesmā «I need a soul-twin» galvenā tēma ir mīlestība. 2012. gada Latvijas «Eirovīzijā» «Mad Show Boys», kas toreiz izpildīja «Music Thief», kurā neizpalika arī spilgti šova elementi, savā pusfinālā izcīnīja pārliecinošu pirmo vietu.

Tomēr finālā, jautrie zēni, kā viņus toreiz daudzi dēvēja, ierindojās 3. vietā, piekāpjoties Samantai Tīnai un Anmary.

Pa šo laiku grupa nav izjukusi un turpinājusi iesaistīties dažādos projektos. «Mad Show Boys» līderis Garijs Poļskis ir uzrakstījis daudz jaunas dziesmas, taps arī jauns albums.

Grupā mainījies vadošais solists - par līdervokālu kļuvis Mārtiņš Kits (viņš 2012. gada konkursā iejutās Eltona Džona tēlā), kas stājies Aleksandra Veselova vietā.

Iespējams, ka šogad uz skatuves būs pārsteigums, jo kopā ar apvienību uz skatuves gatavojas kāpt arī kāda skaistuma karaliene, kas kopā ar visiem «Mad Show Boys» dalībniekiem veidos jautru un kaislīgu šovu. Kā parasti, šova laikā ir gaidāmi dažādi pārsteigumi.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu