«Turība» sāk nozaru profesionāļu lekciju ciklu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Otrdien, 28. janvārī, plkst.17.00 Biznesa augstskolas Turība C321.auditorijā notiks jaunās reklāmistu paaudzes pārstāvja Gata Mūrnieka vieslekcija «Vairāk drosmes! Izvilkumi no partizāna rokasgrāmatas». Vieslekcija aizsāks nozaru profesionāļu lekciju ciklu Turības organizētajā ideju konkursā «20 000 EUR Turības studentam» augstskolas studentiem, kuri gatavojas startēt ar savu ideju un sacensties par galveno naudas balvu – 20 000 EUR.

Lai studenti iedvesmotos no sabiedrībā zināmiem profesionāļiem, gūtu jaunas zināšanas un prasmes un labāk sagatavotos dalībai konkursā «20 000 EUR Turības studentam», līdz pat 2014. gada maijam tiks rīkotas nozaru pārstāvju un spilgtu personību vieslekcijas. Vieslekciju laikā augstskolas studenti gūs lietderīgus padomus par tēmām, kā radošu ideju ģenerēšana, video veidošanas pamatprincipi, prezentācijas sagatavošana, oratora māksla un pārdošanas prasmes.

Pirmajā ideju konkursa vieslekcijā uzstāsies G. Mūrnieks – radošais direktors, kuru vislabāk raksturo vārds «partizāns» un pazīstams ar netradicionālu pieeju komunikācijai. Daudzu prestižu un starptautisku konkursu laureāts. Pierādījis sevi, īstenojot inovatīvus idejas, kas, pateicoties to komerciālajai veiksmei, tiek dēvētas par reklāmu.

Vieslekcijas laikā vieslektors centīsies atbildēt uz jautājumiem un rosinās studentus domāt, kas ir radošuma pamatā; ko radošums no cilvēka prasa; kādēļ labākās idejas rodas izaicinošākajos apstākļos.

Jau iepriekš ziņots, ka Biznesa augstskola Turība izsludina ideju konkursu «20 000 EUR Turības studentam». Konkursā var piedalīties ikviens 2013./2014.studiju gada students, kurš vēlēsies savā īpašumā iegūt 20 000 EUR sava sapņa piepildīšanai, secīgi apgūs noteiktu studiju programmu, izpildīs līguma par izglītības iegūšanu nosacījumus un spēs ar savu sapni pārsteigt un pārliecināt sabiedrību un konkursa komisiju!

Idejai nav jābūt smalki izstrādātam biznesa projektam, tiks izskatīti jebkāda veida izaicinājumi– ģimenes kafejnīcas atvēršana vai pasaulē slavenas viesnīcu ķēdes viesnīcas vadīšana,labdarības akcija vai pasaules apceļošana –, ko veiksmes gadījumā ar iegūto starta kapitālu būs iespējams realizēt.

Konkurss notiks trijās kārtās, kur studentu iesniegtās idejas vērtēs un naudas balvas ieguvēju noteiks speciāli izveidota komisija, publiskais balsojums internetā un konkursa žūrija, kuras sastāvā būs tūrisma, uzņēmējdarbības, tiesību un komunikācijas nozares pārstāvji. Naudas balvu konkursā saņems viens augstskolas 2013./2014. studiju gada pirmā studiju gada students, kura idejas prezentācija tiks atzīta kā labākā. Konkursa noslēgums paredzēts 2014. gada jūlijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu