Foto: «Lindex» piedāvā jaunu kolekciju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Esam kļuvuši nedaudz izaicinošāki, vairāk tendēti uz modi. Tie ir apģērbi, kurus kārojas iegādāties tagad un tūlīt,» stāsta Nina Stārka (Nina Starck), Lindex Dizaina nodaļas vadītāja.

Kolekcija «Extended» ir pilsētniecisks turpinājums citām Lindex kolekcijām, un to raksturo bezrūpīgs ģērbšanās stils, kā arī izteiksmīgs un moderns izskats. Kolekcijas tapšanā iedvesma smelta no ielu modes Eiropas modes metropolēs.

«Savām klientēm vēlamies piedāvāt nepārprotami modernus apģērbus, kuros viņas var justies stilīgi. Mēs redzam, ka mūsdienās sievietes bieži iedvesmojas no ielu modes fotogrāfijām. Domāju, tas saistīts ar faktu, ka šos apģērbus valkā reālās dzīves situācijās. Tieši to mēs vēlamies panākt ar Lindex kolekciju «Extended»,» piebilst Nina Stārka.

Lindex kolekcijas «Extended» modernais izskats ir radīts, pielāgojot modes tendences sievietei, un tajā vērojami izsmalcināti audumi un apdares. Šis stils iemieso gan pozitīvu enerģiju, gan lielisku izskatu un labsajūtu.

Pirmie desmit kolekcijas «Extended» apģērbi ir ieturēti neitrālā melnā, pelēkā un krēmkrāsas gammā. Kolekcijas raksturīgās detaļas ir dziļš izgriezums mugurpusē kleitām un krekliņiem, kā arī labi pamanāmi aksesuāri.

lindex.com

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu