Valsts autoceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 32 ziemas dienesta tehnikas vienības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: csete, CC BY-NC 2.0

Valsts autoceļu uzturēšanas darbos ceturtdienas rītā iesaistītas 32 ziemas dienesta tehnikas vienības, portālu «Apollo» informēja AS «Latvijas autoceļu uzturētājs».

Brauktuves tiek apstrādātas ar pretapledojuma materiālu un atsevišķās vietās brauktuves tiek vienlaicīgi gan tīrītas no sniega, gan apstrādātas ar pretapledojuma materiālu.

Visvairāk ziemas dienesta tehnikas vienības strādā Kurzemes reģionā – 23, kur brauktuves tiek apstrādātas ar pretapledojuma materiālu, savukārt Talsu un Ventspils apkaimē brauktuves vienlaicīgi tiek gan tīrītas no sniega, gan apstrādātas ar pretapledojuma materiālu.

Savukārt Vidzemes reģionā šorīt valsts autoceļu uzturēšanā ir iesaistītas septiņas ziemas dienesta tehnikas vienības, kuras brauktuvi apstrādā ar pretapeldojuma materiālu

Jelgavas apkaimē divas ziemas dienesta tehnikas vienības brauktuves apstrādā ar pretapledojuma materiālu.

Autoceļu uzturētāji atgādina, ka autovadītājiem jābūt uzmanīgiem un dodoties ceļā jāizvēlas laika un ceļa apstākļiem atbilstošs braukšanas stils un ātrums.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu