Naktī sals vēl pieņemsies spēkā (59)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz piektdienu gaisa temperatūra vietām Austrumlatvijā, it īpaši Ziemeļvidzemē un Vidzemes augstienē, pazemināsies līdz -24 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Valsts lielākajā daļā gaiss atdzisīs līdz -17..-22 grādiem, par kādu grādu mazāks aukstums būs Kurzemes piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra gaidāma nakts otrajā pusē un līdz desmitiem rītā.

Piektdienas pēcpusdienā gaiss sasils līdz -8..-14 grādiem. Saglabāsies saulains laiks, nakts un rīta stundās vietām veidosies sarma. Pūtīs viegls vējš no austrumu puses.

Rīgā gaidāmas skaidras debesis un viegls austrumu, dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra no rīta noslīdēs līdz -17..-18 grādiem, piepilsētā – līdz -21 grādam. Diena nebūs siltāka par -10 grādiem.

Atbilstoši Ministru Kabineta noteikumiem apstākļos, kad āra gaisa temperatūra ir zemāka par -20 grādiem, izglītības iestādes var neapmeklēt bērni vecumā līdz 12 gadiem. Skolēni, kuriem ir 13 un vairāk gadu, mājas var palikt, ja gaisa temperatūra ir zemāka par -25 grādiem.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu