HK «Rīga» izbraukuma tūri sāk ar zaudējumu Čehovā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

MHL regulārā čempionāta spēlē šodien HK «Rīga» komanda astoņu spēļu izbraukuma sēriju sāka ar 1:2 zaudējumu pret Haralda un Zigurda Podziņu pārstāvēto Čehovas «Russkije vitjazi». 

Otrās trešdaļas vidū viesiem vadību deva Artjoms Osipovs, bet minūti un 15 sekundes pirms otrās trešdaļas beigām 2:0 panāca Jevgēņijs Poltoraks. «Rīgas» hokejisti cīņā par uzvaru atkal iesaistījās trešās trešdaļas vidū, kad pēc Edgara Kurmja un Edmunda Augstkalna piespēlēm vārtus guva Kārlis Ozoliņš, tomēr atlikušajā laikā izlīdzinājumu viesi panākt neprata.

Abi brāļi Podziņi šajā mačā sacentās savas komandas trešajos virknējumos. H. Podziņš trešajā periodā izcēlās ar divu minūšu noraidījumu par bīstamu spēli ar augstu paceltu nūju.

MHL Rietumu konference kopvērtējumā HK «Rīga» ar 84 punktiem 43 spēlēs ieņem piekto vietu.

Nākamo maču «rīdzinieki» aizvadīs jau sestdien, kad vēlreiz viesos tiksies ar «Russkije vitjazi», bet izbraukuma spēļu tūre turpināsies ar sapārotajiem mačiem pret Stupino «Kapitan», Jaroslavļas «Loko» un Čerepovecas «Almaz».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu