Foto: <i>Lauma Lingerie</i> 2014. gada pavasara/vasaras kolekcijas (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kaislīgas, izsmalcinātas, dinamiskas un gaisīgas – tieši tādas ir Baltijā vadošā apakšveļas zīmola Lauma Lingerie jaunās 2014. gada pavasara/vasaras sezonas kolekcijas. Kā galvenie iedvesmas avoti to radīšanā kalpojuši pirmie pavasara saules stari, dabas atmoda, ziedi un kaislīgi deju ritmi, kā arī allaž valdzinošas un izsmalcināti šarmantas sievietes-eņģeļa tēls. 

Apvienojot šos šķietami pretrunīgos elementus, zīmols ir nācis klajā ar 38 jaunām un aktuālām veļas līnijām, kas būs ideāls sievietes sabiedrotais gan darbīgā ikdienā, gan arī īpašos svētku mirkļos visas vasaras garumā. Būtisks jauninājums šosezon ir izteikti bagātais kolekciju modeļu klāsts, ko papildina gan izsmalcināti halāti, grezni peņuāri, sievišķīgi naktskrekli un tiem pieskaņotas nakts brilles, gan arī smalki mežģīņu cimdiņi, krāšņas korsetes, ērti kombinezoni un pat ikdienas valkāšanai piemēroti bodiji.

«Arī šosezon Lauma Lingerie turpina paplašināties, un ar lepnumu varam teikt, ka tagad zīmola piedāvāto modeļu klāstā ir pieejami ne tikai visdažādākie apakšveļas komplektu veidi, bet arī daudzi citi mājas, nakts un ikdienas tērpu modeļi, kas ir viegli kombinējami savā starpā un lieliski papildinās ikvienas sievietes garderobi. Īpaši vēlos izcelt plašo un izsmalcināto Mon Amour kāzu veļas kolekciju, kas ir radīta, lai vienu no skaistākajām dienām sievietes mūžā padarītu jo sevišķi krāšņu un atmiņā paliekošu,» komentē Lauma Lingerie valdes priekšsēdētāja Linda Matisone.

Elementi

Elementi, kas visprecīzāk raksturo jauno Lauma Lingerie pavasara/vasaras kolekciju, ir maigi dabas motīvi, smalkas un jutekliskas mežģīņu rakstu līnijas, reālistiskas un akvareliski vieglas sulīgu krāsu pārejas, harmonisku toņu kombinācijas, efektīgi ziedu motīvi, izsmalcināts pērļu mirdzuma efekts, kā arī noslēpumains puscaurspīdīgums, nezūdoša elegance un citi tikpat sievišķīgi elementi, kas ikvienai valkātājai liks justies neatvairāmai un apzināties savus spēcīgākos trumpjus, tajā pašā laikā nezaudējot arī liktenīgajai sievietei raksturīgo trauslās noslēpumainības devu.

Audrey

«Kā jau ierasts, arī šīs sezonas kolekcijas esam rūpīgi izstrādājuši ar mērķi likt ikvienai to īpašniecei justies skaistai, neatkarīgi no viņas vecuma vai vidukļa apkārtmēra. Piemēram, leģendārās aktrises un stila ikonas Odrijas Hepbernas iedvesmotajā veļas sērijā Audrey ir iekļauts ļoti plašs modeļu piedāvājums, sākot no neliela izmēra krūšturiem ar push up efektu un seksīgām string biksītēm līdz pat izstrādājumiem ar G izmēra kausiņiem un biksītēm ar paaugstinātu jostasvietu, kas šo kolekciju padara pieejamu sievietēm ar visdažādākajām prasībām un turklāt vēl arī vizuāli izceļ un slaidina ķermeņa siluetu,» iesaka Lauma Lingerie vadošā dizainere Dace Nelsone.

Kolekcijas:

Medallion, Sylvia, Simone, C’est la vie, Frappe, Cinderella, Summer Breeze, Poesy, Apsara, Summer Bouquet, Peach Pudding, Tuxedo (Sand Hill, Rose Cream, Delight, Fiesta, Rolling, Blue Daisy, Vertigo, Tiffany, Marine), Laumelle (Marimba, Fairytale, Bon Vojage, Tina, Safari, Juliette), Rose Dream, Summer Sound, Sorini, Flower Rock, Flower Rush, Audrey, Beaujolais, Pearly, Fouette, Mon Amour, Pauline, Bracelet.

Krāsas:

maigas, harmoniskas pasteļkrāsas un liegi pūdertoņi, kas kontrastē ar piesātinātu un sulīgi tīru toņu pārejām, kā arī pieklusināti baltās, mīlestības piesātinātas sarkanās un valdzinoši melnās krāsas kombinācijas.

Raksti un detaļas:

dabas motīvi – pirmie trauslie pumpuri, maigās ziedlapiņas un liegie zāles stiebri, reālistiskas un spilgtas ziedu vijumu apdrukas, filigrāni mežģīņu rotājumi, viegls, tikko jaušams caurspīdīgums, smalki tīkliņi, žakarda raksti.

Materiāli:

viegls un gaisīgs šifons, klasiskas un grezni izšūtas mežģīnes, austs satīns, augstvērtīgs zīds.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu