Kur šorīt bijis visaukstāk? (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Viszemākā gaisa temperatūra šorīt fiksēta Daugavpilī - mīnus 22,5 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija uz plkst.8.

Lai gan sinoptiķi prognozēja, ka naktī uz sestdienu gaiss Latgalē vietām atdzisīs līdz mīnus 25 grādiem, šīs prognozes nav piepildījušās - vietām austrumu rajonos gaisa temperatūra nav noslīdējusi zemāk par mīnus 20 grādu atzīmi.

Rēzeknē šorīt ir mīnus 21,2 grādi, Zosēnos - mīnus 21,5 grādi, bet Priekuļos - mīnus 20.5 grādi. Par dažiem grādiem augstāka temperatūra ir Ziemeļvidzemē - Ainažos mīnus 17,8 grādi, bet Rūjienā - mīnus 17,4 grādi.

Zemgalē lielākais sals ir Jelgavā - tur gaiss atdzisis līdz mīnus 20,1 grādam, Dobelē ir mīnus 18,4 grādi, bet Bauskā - mīnus 17,7 grādu sals.

Tikmēr Kurzemē gaisa temperatūras ir no mīnus 6,6 grādiem Kolkā līdz mīnus 17,5 grādiem Saldū. Rucavā plkst.8 fiksēts mīnus 16,9 grādu sals, Liepājā - mīnus 16,3 grādi, bet Ventspilī par dažiem grādiem augstāka temperatūra - mīnus 12 grādi.

Rīgā plkst.8 bija mīnus 15,4 grādi.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu