HK «Rīga» «sausais» zaudējums Čehovā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Rīga

Latvijas klubs HK «Rīga» sestdien cieta zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē, izbraukumā ar 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpjoties Čehovas «Ruskije vitjazi» vienībai, ko pārstāv Latvijas uzbrucējs Haralds Podziņš un aizsargs Zigurds Podziņš.

Vienīgie vārti mačā tika gūti 11.minūtē, kad izcēlās «Ruskije vitjazi» hokejists Artjoms Osipovs, bet rīdzinieki vārtus nespēja atgūt arī pēc mača izskaņā veiktās vārtsarga nomaiņas pret sesto laukuma spēlētāju.

Abi Podziņi šo maču aizvadīja Čehovas vienības ceturtajos virknējumos, taču spēles laikā ar ievērības cienīgām aktivitātēm neizcēlās.

Piektdien notikušajā abu komandu pirmajā tikšanās reizē «Rīga» piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

Šīs sezonas 32 spēlēs 18 gadus vecais H.Podziņš iekrājis vienus vārtus un piecas rezultatīvas piespēles, bet 17 gadus vecais aizsargs Z.Podziņš 30 mačos guvis divus vārtus.

Pēdējos septiņos mačos Krievijas klubs izcīnījis četrus panākumus.

Abas komandas savā starpā aizvadīja divas spēles decembra nogalē. Pirmajā cīņā Rīgas vienība piedzīvoja zaudējumu ar 3:6, taču nākamajā dienā spēja revanšēties ar panākumu 4:2.

Izbraukuma turpinājumā rīdzinieki divreiz tiksies ar Stupino «Kapitan» komandu un Sanktpēterburgas «Dinamo» vienību, kuru pārstāv Latvijas uzbrucējs Kirils Tambijevs.

Sagaidāms, ka tuvākajā laikā «Rīgas» komanda oficiāli sev nodrošinās vietu izslēgšanas spēļu turnīrā, jo pie ceļazīmes jau tikušas Rietumu konferences labākās četras komandas, no kurām rīdzinieki atpaliek vien par trim punktiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu