Brīdina autovadītājus par satiksmes ierobežojumiem šorīt Rīgā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien sakarā ar Mongolijas ārlietu ministra Luvsanvandana Bolda vizīti Latvijā, vairākās vietās Rīgā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, informē Rīgas dome.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, tiks aizliegta no 27. janvāra plkst. 7 līdz 28. janvārim plkst. 10 Reimersa ielas labajā pusē, posmā no Raiņa bulvāra līdz Oskara Kalpaka bulvārim; 27. janvārī no plkst. 7 līdz 16 un 29. janvārī no plkst. 7 līdz 15 Aspazijas bulvāra 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu (parka pusē) un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu (parka pusē).

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība 27. janvārī Reimersa ielā; 27. janvārī no plkst. 15 līdz 15.45.

Sabiedriskā transporta satiksmi un gājēju pārvietošanos pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem policija regulēs atbilstoši nepieciešamībai.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu