Sāksies elektroniskā pieteikšanās NVA mūžizglītības pasākumiem (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) šodien plkst.10 sāks elektronisku strādājošo reģistrāciju dalībai mūžizglītības pasākumos, informēja NVA pārstāve Iveta Kancēna.

Pieteikties elektroniski varēs aģentūras mājaslapā «www.nva.gov.lv». Turklāt elektronisko pieteikumu skaitam ir noteikt limits, lai dotu iespēju tiem pretendentiem, kuriem nav iespējas pieteikties elektroniski, savus pieteikumus iesniegt klātienē NVA filiālēs - no 29.janvāra.

Šogad nodarbinātajiem tiks izsniegti 2109 apmācību kuponi ar maksimālo vērtību 355,72 eiro dalībai profesionālās pilnveides un neformālās izglītības programmās.

Apmācību kuponu ar tā maksimālo vērtību varēs saņem cilvēki ar invaliditāti, trūcīgie iedzīvotāji, vecāki, kuriem ir divi vai vairāk bērnu līdz 18 gadiem, kā arī pirmspensijas vecuma nodarbinātie. Pārējiem būs jānodrošina 30% jeb aptuveni 106 eiro līdzmaksājums no kupona vērtības.

Piedalīties tiek aicinātas nodarbinātas vai pašnodarbinātas personas, kuras vecākas par 45 gadiem, kā arī personas vecumā no 25 līdz 44 gadiem, kuras atbilst vismaz vienam no šiem kritērijiem - personai ir noteikta invaliditāte, personai ir divi vai vairāk bērnu vecumā līdz 18 gadiem vai persona ir atzīta par trūcīgu.

Apmācības tiek īstenotas Eiropas Sociālā fonda projektā «Mūžizglītības pasākumi nodarbinātām personām». Kopš projekta sākuma 2010.gada jūlijā mūžizglītībā iesaistījušies 24 914 nodarbinātie.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu