Autoceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 68 ziemas dienesta tehnikas vienības (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pirmdien  valsts autoceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 68  ziemas dienesta tehnikas vienības, AS „Latvijas autoceļu uzturētājs” Brauktuves tiek apstrādātas ar pretapledojuma materiālu.

Valsts centrālajā reģionā strādā 38 ziemas dienesta automašīnas, no tām 25 tehnikas vienības uztur Rīgas reģionā atrodošos valsts autoceļus.

Vidzemē 18 ziemas dienesta tehnikas vienības brauktuves apstrādā ar pretapledojuma materiālu. Savukārt Latgalē brauktuves apstrādā ar pretapledojuma materiālu divas ziemas dienesta automašīnas. Kurzemes reģionā šorīt valsts autoceļu uzturēšanā ir iesaistītas 10 ziemas dienesta automašīnas.

Arī aizvadītajās brīvdienās brauktuves tika apstrādātas ar pretapledojuma materiālu, svētdien valsts autoceļu uzturēšanas darbos tika iesaistītas 17 ziemas dienesta tehnikas vienības un sestdien - 22. Visvairāk ziemas dienesta tehnikas vienību strādāja Rīgas reģionā.

Autoceļu uzturētāji atgādina, ka autovadītājiem jābūt uzmanīgiem un, dodoties ceļā, jāizvēlas laika un ceļa apstākļiem atbilstošs braukšanas stils un ātrums.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu