Tomātu konservu bundžās atrod «kravu» 21 miljona eiro vērtībā (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sea turtle, CC BY-NC-ND 2.0

Muitas darbinieki uz Vācijas-Nīderlandes robežas apstādinājuši divus auto, kuru kravā atraduši tomātu konservu bundžas, kuras bijušas piepildītas ar heroīnu vairāk nekā 21 miljona eiro vērtībā, ziņo «The Local».

Muitas darbinieki netālu no Nīderlandes robežpilsētiņas Venlo apstādinājuši divas kravas automašīnas un pārmeklējuši tās ar narkotisko vielu meklēšanas suņiem.

Suņi izrādīja lielu interesi par 1720 tomātu biezeņa bundžām, ar kurām bija piekrauti abi kravas auto. Pārbaudot bundžu saturu, muitas darbinieki atklāja, ka daļa no bundžām bija pildīta ar heroīnu. Kravā kopumā bija paslēptas 1,2 tonnas heroīna.

Automašīnas vadītāji - divi 25 un 26 gadus veci Turcijas pilsoņi, par narkotisko vielu kontrabandu šonedēļ stāsies Nīderlandes tiesas priekšā.

Muitas pārstāvis nebija drošs, vai šī bija līdz šim lielākā valstī pārtvertā narkotisko vielu krava, bet «tā pavisam droši ir ļoti liela krava,» atzina pārstāvis.

Zināms, ka narkotiku krava divas reizes bija šķērsojusi Vācijas robežu, taču muitas pārstāvji neatklāj, no kuras valsts narkotikas ieceļojušas un kur bijis to piegādes galamērķis.

Narkotiku krava tagad nogādāta «drošā vietā,» sacīja muitas pārstāvis.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu