Austrālijā policisti vajā krokodilu-cilvēkēdāju (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Austrālijā likumsargi sākuši vajāt krokodilu, kurš, visticamāk, apēdis 12 gadus vecu zēnu, vēsta ārvalstu mediji, atsaucoties uz vietējās policijas sniegto informāciju.

Policisti un parka reindžeri, izmantojot laivas un helikopterus, Kakadu Nacionālā parka teritorijā kopš svētdienas pēcpusdienas meklē krokodilu, kurš uzbrucis pieciem zēniem, kas peldējās vienā no parka peldvietām.

Policijā atklāj, ka 15 gadus vecam zēnam krokodils iekodis, taču zēns paspējis izglābties, bet pēc tam dzīvnieks sagrābis 12 gadus vecu zēnu.

«Krokodils sagrāba zēnu aiz kreisās rokas. Kad viņš pretojās, krokodils sagrāba otru roku. Tad [krokodils] viņu atbrīvoja, un sagrāba 12 gadus veco zēnu un kopā ar upuri pazuda ūdenī,» CNN citē policijas pārstāvi.

Pēc notikušā likumsargi uzsākuši vērienīgu krokodila vajāšanu. Zināms, ka dzīvnieks ir 2,5 līdz 3 metrus garš, taču policisti medī arī lielākus krokodilus. Līdz šim nogalināti jau divi krokodili, taču to vēderā nav atrastas cilvēka mirstīgās atliekas.

Policisti atgādina, ka jau aicinājuši iedzīvotājus šajā reģionā uzmanīties, izmantojot peldvietas, jo jau pagājušā gada janvārī noticis līdzīgs gadījums, kad krokodils uzbruka mazam zēnam.

Krokodili šajā sezonā esot ļoti agresīvi, brīdina likumssargi.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu