Verpakovskis: Vēlējos sezonu pabeigt Grieķijā, taču jādodas prom jau tagad (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viens no visu laiku labākajiem Latvijas futbolistiem Māris Verpakovskis vēlējies šo sezonu noslēgt Grieķijas augstākās līgas komandā «Ergotelis», taču viņam uz Latviju jādodas pēc iespējas ātrāk, lai sāktu darbu pie jaunizveidotā kluba «Liepāja» stūres.

Jau vēstīts, ka Verpakovskis pēc «Liepājas metalurga» sabrukšanas iesaistījies jaunā Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» kluba «Liepāja» darbībā, kam pievērsīsies jau tuvākajā laikā, noslēdzot profesionāļa gaitas.

Pirmdien viņš aizvadīja pēdējo maču «Ergotelis» rindās, kurā gan nācās ar 0:1 piekāpties Agrinjas «Panetolikos» futbolistiem. Jau pirms spēles Grieķijas mediji ziņoja, ka šī cīņa būs pēdējā Verpakovska karjerā. Pēc mača kluba prezidents futbolistam pasniedza komandas kreklu ar devīto numuru, kā arī veltīja simboliskus vārdus pašam spēlētājam.

Verpakovskis sarunā ar vietējo portālu «Nova Sports» atzinis, ka pieņemt lēmumu doties prom nav bijis viegli. «Jau ilgi par to esmu domājis. Gribēju pabeigt sezonu normāli, bet man jādodas tagad, jo ir ir iespēja sakārtot «Liepājas» komandu. Jaunā Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» sezona sāksies pavasarī, tāpēc man nav laika gaidīt.»

«Ergotelis» futbolisti uzvaru nav izcīnījuši jau desmit spēles pēc kārtas, tomēr latvietis uzskata, ka tuvākajā laikā Grieķijas klubam klāsies daudz labāk.

«Jau divus mēnešus neesam uzvarējuši nevienu maču, taču esmu pārliecināts, ka līdz sezonas beigām komandai klāsies labi,» teica uzbrucējs. »«Ergotelis» vienībā vienmēr bijusi laba atmosfēra. Bijām kā viena ģimene. To es noteikti atcerēšos, man šeit ir daudz draugu, tāpēc esmu drošs, ka šeit atgriezīšos arī nākotnē.»

Augstākās līgas kopvērtējumā «Ergotelis» ar 21 punktu 21 spēlē ieņem 15.vietu. Sezonas pirmajās astoņās spēlēs vienība bija cīnījusies bez zaudējumiem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu