Aicina pieteikties Austrumāzijas biznesa vadības lekciju kursam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības fakultāte aicina augstskolas studentus un citus interesentus pieteikties diviem bezmaksas lekciju kursiem, kurus vadīs viesprofesors, Latvijas goda konsula Singapūrā padomnieks un Globālā Vadības foruma priekšsēdētājs no Singapūras – Lovs Sjevs Thiams (Low Siew Thiam), informēja Dace Kristiāna Ūdre, Biznesa augstskolas Turība Sabiedrisko attiecību vadītāja.

Lekciju kurss «East Asian Business Communication & Negotiation» notiks no 17. februāra līdz 21. februārim plkst. 18.15 - 21.20 un lekciju kurss «East Asian Marketing» notiks no 24. februāra līdz 28. februārim plkst. 18.15 - 21.20 Biznesa augstskolas Turība C214. auditorijā, Graudu ielā 68, Rīgā.

The Business School for the World

Studentiem šī ir lieliska iespēja ne tikai iepazīties ar Austrumāzijas komunikāciju biznesā un mārketingu, bet arī iegūt sertifikātu par katru no lekciju kursiem pēc tā 100% apmeklējuma un galu pārbaudījuma nokārtošanas. Attiecīgi, pēc sertifikāta saņemšanas būs iespēja iegūtos kredītpunktus pārskaitīt kādā studiju programmas priekšmetā pārbaudījuma vietā, to reģistrējot augstskolā, kurā studē, un saskaņojot ar studiju kursa docētāju.

Darba valoda: angļu.

Dalībnieku skaits ierobežots.

katrina.kondrate@turiba.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu