Vavrinka: Būs nepieciešams laiks, lai saprastu, ko esmu paveicis (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šveices tenisists Staņislass Vavrinka uzskata, ka bija pelnījis aizvadītajā nedēļā triumfēt Austrālijas atklātā čempionātā, lai gan viņa pretiniekam finālā spānim Rafaelam Nadalam sekmīgi cīnīties traucēja muguras savainojums.

Kā zināms, Vavrinka svētdien finālā pieveica šobrīd pasaules pirmo raketi Nadalu ar 6-3, 6-2, 3-6 un 6-3, tiekot pie sava pirmā «Grand Slam» titula karjerā. Spānim cīņas gaitā bija nepieciešama mediķu palīdzība, jo viņu vajāja muguras sāpes, tomēr šobrīd noskaidrojies, ka Nadala savainojums nav pārāk nopietns.

«Uzvarēt Austrālijas atklātajā čempionātā ir neaprakstāma sajūta,» izteicies Vavrinka. «Ja paraugās uz pēdējo desmit gadu vēsturi, tad «Grand Slam» turnīros ir triumfējuši gandrīz tikai pirmā četrinieka tenisisti - Nadals, serbs Novāks Džokovičs, šveicietis Rodžers Federers vai brits Endijs Marejs. Man būs nepieciešams laiks, lai saprastu, ko esmu paveicis

«Par spīti Nadala savainojumam, domāju, ka biju pelnījis uzvarēt Austrālijā, jo pirms tam pieveicu arī Džokoviču. Šo divu nedēļu laikā spēlēju savu karjeras labāko tenisu,» atzina 28 gadus vecais Vavrinka, kurš nu ATP rangā sasniedzis trešo vietu, kas ir viņa karjeras rekords.

«Man finālā bija neiespējami uzvarēt Vavrinku. Esmu vīlies un bēdīgs par to, kas notika. Taču tāds ir sports un dzīve. Centīšos to pieņemt un turpināt smagi strādāt,» pauda Nadals.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu