Vai jūs varat iztikt bez tualetes papīra? Ir cilvēki, kuri to var (124)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arthaey, CC BY-NC-ND 2.0

Tualetes papīrs ir pirkums, kuru var atrast jebkuras mājsaimniecības iepirkumu sarakstā, raksta «dailymail».

Tomēr pasaulē ir cilvēki, kuri atteikušies no tualetes papīra lietošanas. Tas noticis dažādu iemeslu dēļ. Vairums cilvēku domā par zaļāku dzīvesveidu un naudas ietaupījumu.

Padomājot, cik daudz koku jānocērt un cik liels ir dabas piesārņojums, lai saražotu tualetes papīru, cilvēki meklē citus veidus, kā iztikt bez tualetes papīra.

Daži cilvēki no tualetes papīra atsakās eksperimenta dēļ, lai pārliecinātos vai tas ir iespējams. Izrādās, ka ir, jo ir taču ūdens, kurā var mazgāties.

Daudzas ģimenes tualetes papīra vietā izmanto auduma gabalus, kurus glabā atsevišķā kastē un mazgā atsevišķi no pārējās veļas. Kāda mazuļa māte no Kanādas tviterī raksta, ka rūpējoties par mazgadīgo bērnu sapratusi, ka iespējams tualetes papīru neizmantot. Saimniecībā vienmēr atrodami audumi, kurus, iespējams, kā nevajadzīgus izmet. No tiem var pagatavot auduma dvielīšus, kurus var izmantot tualetes papīra vietā un mazgāt atkārtoti.

Zaļi domājoši cilvēki, aprakstot savu pieredzi dzīvē bez tualetes papīra, tviterī raksta, ka situācijās, kad viņi atrodas ārpus savas mājas, dodas ceļojumos vai savā mājā uzņem ciemiņus, tualetes papīrs tiek izmantots.

Starp cilvēkiem, kuri apraksta savu pieredzi dzīvē bez tualetes papīra, ir arī tādi, kuri neizmanto ķīmiskus mazgāšanās līdzekļus, piemēram, šampūnu.

Katlīna, kura izvēlējusies zaļo dzīves veidu, saka, ka viņa pieņem, ka katrs cilvēks savu dzīvi dzīvo citādi, viņa akceptē, ka cilvēki izvēlas pirkt un lietot tualetes papīru, bet viņas izvēle ir citāda.

Komentāri (124)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu