Festivālā «Winter Sound 2014» uzstāsies arī Gacho un «The Sound Poets» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziemas periods ir laiks, kad mūzikas festivāli gatavojas pavasara un vasaras sezonai. Jaunā festivāla «Winter Sound» veidotāji vēlas arī ziemas saltumā ienest jautrību, pozitīvas emocijas un skaņu daudzveidību. Festivāls «Winter Sound 2014» norisināsies divas dienas - 27. un 28. februārī «Palladium» koncertzālē. Festivālā uzstāsies Gacho, «The Sound Poets» un citas jaunās Latvijas grupas. 

Festivāla pirmajā dienā uztāsies lielākais hip-hop atklājums 2013. gadā Latvijā – Pikaso, enerģiskie «Galaxy Bosons» un vakara galvenais viesis Gacho. Savukārt, otrajā dienā, galvenie viesi būs «The Sound Poets», kas atgriežas Palladiumā pēc izpārdotajiem koncertiem oktobrī.

Pirms tam uz skatuves kāps «The Velvet Supernova», kas plašāk zināmi kā «Slash» koncerta iesildītāji, Latvijas populārākā jaunā indie grupa «Carnival Youth» un Latvijas labākā jaunā electro-indie grupa «Audience Killers». Abu festivāla dienu noslēgumā būs iespēja izdejoties «YouTube» ballītē ar DJ Tomu Grēviņu un DJ Artūru Medni. Visa «Winter Sound» festivāla laikā notiks dažādas aktivitātes arī līdz šim publiski nepieejamajās «Palladium» telpās.

Biļetes varēs iegādāties «Biļešu Servisa» kasēs no 2014.gada 29.janvāra. Tikai pirmajās trīs dienās divu dienu biļetes būs par īpašu cenu – 15 €, bet pēc tam – 25 €. Iepriekšpārdošanā uz vienas dienas pasākumu biļešu cena – 15 €. Festivāla laikā pie ieejas biļetes maksās dārgāk. Ieeja pasākumā 27. februārī no 20:30, bet 28. februārī no 19:00

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu