Radi savu unikālo kreklu pats! (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Modes zīmols I’M YOUR SHIRT uzsāk jauno 2014. gadu, ieviešot pirmo interaktīvo konstruktora stendu, modes un dzīvesstila konceptveikalā Paviljons, kur ikvienam ir iespēja uzkonstruēt savu personalizēto kreklu vai blūzi.

Veikalā Paviljons jau ir pieejami zīmola I’M YOUR SHIRT krekli un blūzes, tomēr jaunais interaktīvais stends nodrošina ne tikai plašākas iespējas izvēlēties sava krekla krāsu, materiālu un modeli, bet arī piedāvā individuālu pieeju katram klientam, t.i., nodrošinot, ka krekls tiks izgatavots atbilstoši pircēja auguma īpatnībām.

Interaktīvā stenda funkcijas var salīdzināt ar 21. gs. ateljē, kur apvienotas mūsdienu tehnoloģijas, kvalitatīvs dizains un roku darbs. Sava īpašā krekla vai blūzes konstruēšanu var uztvert kā aizraujošu testu, jo procesa beigās ikvienam kreklam vai blūzei tiek piešķirts nosaukums, piemēram, I’M IN LOVE, I’M AN ARCHITECT, I’M CONFUSED, I’M A ROCKSTAR utml.

www.imyourshirt.lv

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu