«LMT Autosporta Akadēmija» gatava startam «Rally Liepāja» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē, no 31.janvāra līdz 2.februārim, Liepājā notiks gada lielākās rallija sacensības Latvijā - «Rally Liepāja».  Eiropas rallija čempionāta 2.posma un Latvijas rallija čempionāta pirmo divu posmu sacensībās startēs arī abas «LMT Autosporta Akadēmijas» komandas ekipāžas - Ralfs Sirmacis / Māris Kulšs un Kristaps Feldmanis / Andris Velme.

«LMT Autosporta Akadēmijas» sportistu pārstāvētajā vienas ass piedziņas grupā sacentīsies 24 ekipāžas no 15 valstīm. Sīvākie konkurenti būs pagājušā gada Eiropas čempionāta 1. posma uzvarētājs somu sportists Risto Immonens un francūzis Stefans Lefebvre, kurš ar Immonenu cīnījās par uzvaru 2013.gadā. Tāpat Liepājas rallijā piedalīsies viens no ātrākajiem Čehijas braucējiem Jans Černijs, kā arī norvēģis Stīvs Roklands.

«LMT Autosporta Akadēmijas» treneris Pēteris Neikšāns līdzjutējus aicina negaidīt brīnumus no Latvijas jaunajiem sportistiem: «Pusotru mēnesi esam cītīgi strādājuši - aizvadīti vairāki braukšanas treniņi un viens rallijs. Sasniegts konkrēts meistarības līmenis, un šī latiņa ir jānotur. Braucējiem jāapzinās savu pašreizējo spēju robeža - nav jēgas «skriet pa priekšu» savai meistarībai. Ja būs stabilitāte, būs arī labs rezultāts».

«Rally Liepāja» oficiālais starts paredzēts Liepājas centrā piektdien, 31.janvārī, plkst. 20, bet pirmais ātrumposms sāksies 1.februārī, plkst.10.55. «LMT Autosporta Akadēmijas» rallija komandas ekipāža K. Feldmanis / A. Velme startēs ar 48. starta numuru, bet R. Sirmacim / M. Kulšam piešķirts 49. numurs.

«LMT Autosporta Akadēmijas» ģenerālsponsors ir «Latvijas Mobilais Telefons». Projektu atbalsta arī «If Apdrošināšana» un «Samsung». Sporta riepas piegādā «Pirelli». Sporta mašīnas ar eļļu un smērvielām apgādā «Motul». Tehnisko atbalstu nodrošina «AMP Motorsport» un «Chiptuning.lv». F

iziskās sagatavotības treniņus sportisti veic «Vingruma Klubā». PR atbalstu un mediju apmācības nodrošina «Baltijas Komunikāciju Centrs». Mediju sadarbības partneri – «Go4Speed» un «Ātruma Cilts».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu