Biļetes uz Toma Džonsa koncertu jau ir pārdošanā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tagad pārdošanā pieejamas biļetes uz sera Toma Džonsa (Tom Jones) koncertu, kas 26. jūnijā norisināsies «Arēnā Rīga». Harismātiskais mūziķis skatītājus priecēs ar saviem labākajiem hitiem, tostarp, «It’s Not Unusual», «What's New Pussycat», «Delilah», «She's a Lady», «Kiss», «Sex Bomb», kā arī izpildīs kompozīcijas no jaunākajiem, kritiķu izcili novērtētajiem albumiem «Spirit In The Room» un «Praise & Blame».

Savā 40. studijas albumā, «Spirit In The Room», kurā ietvertas Leonarda Koena, Pola Makartnija, Boba Dilana un citu mūzikas grandu kompozīciju interpretācijas, Toma Džonsa vokālais sniegums izsauc nedalītu kritiķu sajūsmu un klausītāju atzinību. «Džonss ir populārās mūzikas dārgakmens, unikāls dziedātājs, kura balss skanējumu klausītājs iemīl uz visiem laikiem un, kurš kā labs vīns, ar gadiem kļūst vien labāks,» - tā 73 gadus veco dziedātāju slavē ārvalstu mūzikas apskatnieki.

2012. gadā Toms Džonss uzstājās Anglijas karalienes Elizabetes II Dimanta jubilejā, sniedzot koncertu Bekingemas pilī. Viņš ir ieguvis «BRIT Awards» balvas kā labākais vīriešu dzimuma izpildītājs un par mūža ieguldījumu mūzikā, «Hitmaker Award» apbalvojumu no ASV Dziesmu autoru slavas zāles un 2010. gadā arī prestižo britu balvu «Music Industriy Trust Award» par izcilu ieguldījumu mūzikā.

Biļetes uz Toma Džonsa koncertu nopērkamas internetā www.ticketpro.lv un «Ticketpro» kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā, «Rimi» Stirnu ielā, «Rimi «Galerija Azur»» informācijas centros u.c.

  • Biļetes maksā sākot no EUR 39 (LVL 27.41). Koncertā būs tikai sēdvietas.
Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu