Liepājas Universitātē var mācīties, izmantojot NVA apmācību kuponus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa aicina, izmantojot Nodarbinātības Valsts aģentūras kuponus, apgūt neformālās izglītības programmas, informēja Kristīne Milberga, Liepājas Universitātes sabiedrisko attiecību speciāliste.

Kopumā Liepājas Universitātē ir iespēja iesaistīties 47 programmu apguvē šādos moduļos: «Saziņa valsts valodā», «Saziņa svešvalodās», «Matemātiskās prasmes un pamatprasmes dabaszinībās un tehnoloģijās», «Pašiniciatīva un uzņēmējdarbība», «Sociālās un pilsoniskās prasmes», «Kultūras izpratne un izpausme», «Mācīšanās mācīties» un «Digitālā prasme».

Apmācības notiek ESF projekta «Mūžizglītības pasākumi nodarbinātām personām» ietvaros, kas nodarbinātām un pašnodarbinātām personām sniedz iespēju papildināt un pilnveidot darbam nepieciešamās prasmes un zināšanas profesionālās pilnveides un neformālās izglītības programmās.

Plašāka informācija - Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļā, Lielajā ielā 14, 4. stāvā, 439. telpā, no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 9:00 - 16:00, piektdienās plkst. 9:00 - 12:00, vadītāja Viktorija Ņikitina, tālr. 63407750, e-pasts: viktorija.nikitina@liepu.lv vai Nodarbinātības Valsts aģentūras mājas lapa www.nva.gov.lv .

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu