Izaugsmes Forums jau trešo gadu rada uzņēmējus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: stuartpilbrow, CC BY-SA 2.0

Jaunieši Latvijā ir spējīgi un vēlas sasniegt dzīves augstākās virsotnes, tāpēc Izaugsmes Forums jau trešo gadu dod iespēju ikvienam vidusskolēnam apliecināt sevi un īstenot savu biznesa ideju.

Izaugsmes Forums ir biznesa konkurss, kura galvenā balva ir pamatkapitāls savas sabiedrības dibināšanai, dalība mentoringa programmā un studijas Rīgas Stradiņa universitātē.

Konkursa mērķis ir veicināt jauniešu uzņēmējspējas un interesi par uzņēmējdarbību, akcentējot reģionālās ekonomiskās izaugsmes iespējas un radošumu. Piedaloties konkursā, vidusskolēniem būs iespēja bez maksas paplašināt savas zināšanas un gūt praktiskās iemaņas uzņēmējdarbībā, nonākt nozares ekspertu redzeslokā un cīnīties par savu ideju.

Jaroslavs Romanovičs, Izaugsmes foruma dibinātājs uzsver: «Šis konkurss ir lieliska iespēja iepazīt uzņēmējdarbības vides realitāti, kāda netiek aprakstīta mācību grāmatās. Jaunieši ir patiesi motivēti radīt jaunas biznesa idejas un stiprināt Latvijas konkurētspēju».

Pieteikšanās notiek no 2014.gada 1.februāra līdz 28.februārim mājas lapā www.izaugsmesforums.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu