Ārsti modina Šūmaheru no komas (219)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ārsti uzsākuši leģendārā Pirmās formulas (F1) sacīkšu braucēja Mihaela Šūmahera modināšanu no komas un viņš spējis reaģēt uz mediķu norādēm, ziņo «Daily Mail».

Šūmaheru uzraugošā mediķu komanda informējusi, ka uzsākusi septiņkārtējā F1 čempiona modināšanas procedūru. Ceturtdienas pēcpusdienā ziņu kanāls «Sky News» vēstīja, ka Šūmahers pēc pamodināšanas spējis izpildīt vienkāršus mediķu norādītos uzdevumus.

Francijas laikraksts «l’Equipe», savukārt, ziņoja, ka vācu sportists mirkšķinājis acis, kad mediķi viņam veikuši veselības pārbaudes.

Šūmahers kopš negadījuma atrodas mākslīgajā komā, viņa ķermeņa temperatūra tiek uzturēta 34 līdz 35 grādu robežās, lai samazinātu ķermeņa enerģijas patēriņu un smadzeņu pietūkumu.

Jau ziņots, ka decembra beigās Šūmahers Meribelas kūrortā, Francijā slēpojot piedzīvoja kritienu un stipri sasita galvu pret akmeni, gūstot nopietnas smadzeņu traumas.

Komentāri (219)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu