Nepiesakās pretendenti uz bankas «Citadele» īpašumu Ventspils vēsturiskajā centrā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šonedēļ paredzētā bankai «Citadele» piederošā nekustamā īpašuma Ventspils vecpilsētā, Pils ielā 17, izsole nenotika, jo uz to nereģistrējās neviens pretendents, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja izsoles organizētāju nekustamā īpašuma uzņēmuma «Latio» Liepājas nodaļas vadītājs Andrejs Džeriņš.

«Pirms izsoles dienas bija interese par šo īpašumu, vairāki potenciālie pircēji arī gatavojās piedalīties izsolē, tomēr noteiktajā laikā neviens dalībnieks izsolei nereģistrējās,» sacīja Džeriņš.

Tuvākajā laikā objekta īpašnieks - banka «Citadele» - izlems, kā turpmāk rīkoties ar šo īpašumu, piebilda Džeriņš.

Nekustamo īpašumu veido 698 kvadrātmetrus liels zemes gabals un ēka ar 986,5 kvadrātmetru kopējo platību. Īpašums atrodas valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļa «Ventspils vēsturiskais centrs» un valsts nozīmes arheoloģijas pieminekļa «Ventspils senpilsēta» teritorijā.

Nekustamā īpašuma sākumcena tika noteikta 507 000 eiro, izsoles solis - 7000 eiro. Īpašuma izsoles cena netiek aplikta ar pievienotās vērtības nodokli.

«Latio» norāda, ka izsolei piedāvātais īpašums ir pievilcīgs investīciju objekts, jo atrodas tūristu un vietējo iedzīvotāju iecienītā Ventspils vecpilsētas daļā, netālu no pilsētā saimnieciski rosīgākā Kuldīgas ielas posma. Patlaban īpašuma lielākais nomnieks ir bankas «Citadele» Ventspils filiāle, telpas ēkā nomā vēl arī divi citi uzņēmumi.

«Labu komerctelpu pieprasījums Ventspils aktīvajā centrā pēdējos gados ir palielinājies, nomas maksas līmenis ir stabils, bet nomnieku pieprasītākajās vietās tas pakāpeniski pieaug. Pilsētas ekonomiskās attīstības tendences liecina, ka tuvākajos gados pieprasījums pēc mūsdienīgām, kvalitatīvi remontētām komercplatībām, sevišķi tirdzniecības telpām, Ventspils aktīvajā centrā saglabāsies augsts,» skaidro «Latio» Liepājas nodaļas vadītājs Andrejs Džeriņš.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu