Šaušalīga izrēķināšanās Indijā: vīrietis atriebjas sievai, kas viņam dzemdējusi meitu (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Indijas austrumos policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš ļoti nežēlīgi nogalinājis savu sievu un jaundzimušo meitiņu. Ārvalstu mediji vēsta, ka noziegumu vīrietim palīdzējis realizēt arī viņa brālis.

Policija aizturējusi Gundžanu Masatu, kurš 29.janvāra naktī uzlējis degšķidrumu savai sievai un meitiņai laikā, kad jaunā māmiņa ar krūti barojusi bērniņu. Tad vīrietis aizdedzinājis abus upurus.

22 gadus vecā Anna Devi un viņas bērniņš atrasti 30.janvāra rītā ļoti smagā stāvoklī, taču ceļā uz slimnīcu abi cietušie miruši.

Bojāgājušās sievietes tēvs medijiem atklājis, ka pāris bija precējies gadu, turklāt abi bijuši laimīgi, bet viss mainījies, kad sieviete dzemdējusi meitu. Viņš stāstīja, ka jaunlaulātie gribējuši dēlu, bet pēc meitiņas piedzimšanas vīra ģimene pret jauno sievieti izturējušies ļoti cietsirdīgi.

Policijā norāda, ka saistībā ar noziegumu aizturēti divi cilvēki. Zināms, ka vīrietis mēģinājis slēpt nozieguma pēdas.

Ārvalstu mediji atgādina, ka pēdējā laikā Indija uzmanības centrā nonākusi saistībā ar grupveida izvarošanas gadījumiem, kuros cietuši ārvalstu tūristi. Tomēr gadījumi, kad sievietes cieš no cietsirdīgas rīcības, jo dzemdējušas meitu nevis dēlu, Indijā nav retums.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu