No šodienas «Ryanair» reisos būs numurētas sēdvietas (30)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksi Aaltonen, CC BY-NC-ND 2.0

No šodienas zemo cenu lidsabiedrība «Ryanair» lidojumos pasažieriem sēdvietas būs numurētas, teikts lidsabiedrības paziņojumā.

Kā ziņots, jau decembra sākumā lidsabiedrība sāka piešķirt numurētas sēdvietas uz visiem reisiem, sākot no 1.februāra.

Labākās vietas no pirmās līdz piektajai rindai, kā arī 17., 32. un 33.rindu var izvēlēties, piemaksājot desmit eiro.

Standarta vietās klienti var iepriekš izvēlēties vēlamo vietu pie loga vai ejas vai nodrošināt, ka viņi sēž kopā ar konkrētu ceļabiedru par pieciem eiro.

Tie «Ryanair» klienti, kuri nevēlas iepriekš izvēlēties savas sēdvietas, tās varēs uzzināt periodā no septītās dienas (pirms lidojuma) līdz divām stundām pirms lidojuma, un tās tiks piešķirtas bez maksas.

Kā ziņots, Īrijas zemo cenu aviokompānija «Ryanair» brīdinājusi, ka tās peļņa šajā biznesa gadā, kas noslēgsies martā, piedzīvos pirmo kritumu pēdējo piecu gadu laikā.

Lidsabiedrība prognozē, ka tās peļņa biznesa gadā veidos 500-520 miljonus eiro (351,4-365,4 miljonus latu), nevis 570 miljonus eiro (400,5 miljonus latu), kā tika lēsts iepriekš.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu