Siltākais rīts pēdējo trīs nedēļu laikā; brīdina par atkalu dienā (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mycatkins, CC BY-ND 2.0

Svētdienas rītā gaisa temperatūra Kurzemē ir -2..-4 grādi, pārējā valstī -4..-9 grādi, līdz ar to šis ir siltākais rīts Latvijā pēdējo trīs nedēļu laikā, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Nokrišņu nav, debesis lielākoties skaidras, vairāk mākoņu Kurzemē. Tomēr braukšana pa autoceļiem daudzviet ir apgrūtināta: Kurzemē, Zemgalē un Vidzemē uz ceļiem daudzviet saglabājas sniegs, vietām veidojas apledojums.

Svētdien Kurzemē, dienas gaitā arī daudzviet citviet Latvijā, bet ne Latgalē, gaidāmi nelieli nokrišņi – galvenokārt atkala jeb sasalstošs lietus.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra publicētais brīdinājums liecina, ka svētdien Latvijā, sākot no rietumu rajoniem, gaidāms sasalstošs lietus, līdz ar to dažviet veidosies stiprs apledojums.

Arī Rīgā dienas vidū gaidāms sasalstošs lietus, tādēļ uz ielām veidosies stiprs apledojums.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu