Nepaej garām pamestam dzīvniekam! (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Kad ielās pūš auksti vēji, snieg vai līst, daudzi no mums aizdomājas nedaudz skumīgu prātu par mazajām dzīvībiņām, kuras klaiņo pa šīm ielām.

Kāds tām vienkārši paiet garām, kāds tās paņem un aizved uz dzīvnieku patversmi- pagaidu mājām. Bet tās nav perfektas, bieži vien tās pat ir nedaudz vēsas un šauras, bet, tomēr, tā ir labāk, nekā gulēt uz ielas. Tomēr bieži rodas jautājums, kā vēl var palīdzēt? Mājās, iespējams, vēl vienam pūkainītim vietas nav, bet varbūt ir arī kāds cits veids, kā palīdzēt un sasildīt tos. Šajā video ir iespēja satikt pāris no Latvijas dzīvnieku patversmēs dzīvojošajiem mīluļiem, kā arī ziedot naudu zemāk norādītajos ziedojuma kontos vai pa ziedojumu tālruņiem. Par šo naudu dzīvniekiem tiks nodrošināta pārtika, veselības aprūpe, elektrība un siltums (jo daži no tiem uzturas gada aukstajos mēnešos iekštelpās), kā arī citas izdzīvošanai nepieciešamas lietas. Galu galā var arī aizbraukt un aizvest siltas sedziņas, pārtiku vai kādu rotaļlietu.

Idejas autori ir Jans Ikes, LostLaura un Laura Soboļeva sadarbībā ar Dzīvnieku policiju, Biedrību «Astes un Ūsas», Dzīvnieku aizsardzības biedrību «Tutt», Jēkabpils dzīvnieku patversmi, LKB Dzīvnieku aizsardzības grupu, Saldus dzīvnieku patversmi, Slokas dzīvnieku patversmi, Tukuma dzīvnieku patversmi un dzīvnieku patversmi «Ulubele».

jansikes12@gmail.com

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu