Rīgā uzsākta sniega izvešana (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Svētdien braukšanas apstākļi Rīgas ielās un uz tiltiem ir apmierinoši. Brīvdienās tika iesaistītas visas 48 ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumu rīcībā esošā tehnikas vienības, lai veiktu ielu tīrīšanas un kaisīšanas darbus, informē Rīgas domes satiksmes vadības centrs.

Lai nodrošinātu ielu caurbraucamību, uzsākta sniega izvešana no Vecrīgas ielām, Elizabetes ielas, O.Kalpaka bulvāra, Kronvalda bulvāra, Marijas ielas, Satekles ielas un 13.Janvāra ielas.

Satiksmes departaments aicina iedzīvotājus rēķināties, ka snigšanas laikā braukšanas apstākļi pilsētā var būt apgrūtināti, brauktuves klāj sniega kārta un redzamība ierobežota, arī kopējā satiksmes plūsma ir lēnāka.

Atbilstoši brauktuvju uzturēšanas prasībām Rīgā uzņēmumiem tiltu brauktuvju tīrīšana ir jāpabeidz divu stundu laikā pēc snigšanas beigām, bet maģistrālo ielu brauktuvju tīrīšana - trīs stundu laikā pēc snigšanas beigām.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu