Arī šodien gaidāms sasalstošs lietus; veidosies atkala (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Courtarro, CC BY-NC-ND 2.0

Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem Vidzemē un vietām Kurzemē apgrūtina apledojuma veidošanās, brīdina uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Arī šodien vietām valsts austrumu un centrālajā daļā gaidāms sasalstošs lietus - veidosies atkala, ceļi būs slideni. Īpaši bīstama satiksmes situācija sasalstošā lietus zonā var izveidoties uz vietējās nozīmes ceļiem, kuriem veicama tikai lokāla pretapledojuma apstrāde.

Sinoptiķi prognozē, ka šodien būs mākoņains laiks, vietām būs nelieli nokrišņi, saglabāsies apledojums. Gaisa temperatūra būs +2…-5 grādu robežās, bet Rīgā - -1…-2 grādi.

LVC informē, ka šorīt Rīgas apkārtnē, Daugavpils, Bauskas un Jelgavas virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši.

Ainažu un Valmieras virzienos apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus visa maršruta garumā, brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Siguldas virzienā autoceļš apledojis un tiek kaisīts posmā Rīga-Raunas pagrieziens. Liepājas virzienā autoceļš vietām apledojis posmā Kalnciems - Annenieki, brauktuvi, kur tas ir nepieciešams, kaisa.

Ventspils virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmos Rīga-Priedaine un Kūdra – Strazde. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu