Skaistuma un veselības Mēness kalendārs februārim (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Phil Davis NY, CC BY-NC-SA 2.0

Brīnišķais mēnesis – februāris. lai arī auksts, tomēr beidzot pēdējais ziemas mēnesis. Līdz pavasarim atliek vien 28 dienas. Un, lai sagaidītu to ideālā formā, rūpējieties par savu veselību, arī sekojot mūsu «Mēness rekomendācijām», raksta [s:47142].

1 un 2. februāris – Jauns mēness pieņemas spēkā, aug, un, līdz ar viņu, pienācis laiks vizītei pie friziera. Nogrieztie mati lieliski ataugs. Augošajā mēnesī esiet uzmanīgi ar kalorijām piesātinātu ēdienu. Šajās dienās vislabāk veltīt laiku sportam un pirts vai SPA apmeklējumam.

Ezotēriķi uzskata, ka matu griešana šajās dienās dāvās pārmaiņas dzīvē. Tomēr vienīgi jums jāizlemj, vai tās šobrīd ir nepieciešamas.

3 un 4. februāris – Izslēdziet solārija apmeklējumu. Iespējas robežās nesauļojieties pat tad, ja šobrīd atrodaties kūrortā. 4.februārī centieties kontrolēt savas emocijas. Vēlams vairāk atpūsties, nepārslogot acis, ausis un galvas zonu.

Labvēlīga diena ādas barošanai: kā ar salona, tā ar mājas maskām.

5. februāris – Vēlams izslēgt ķirurģiskas iejaukšanās un zobārsta apmeklējumu. Centieties nesēdiet caurvējos, nedzert aukstus dzērienus.

Nevēlams caurdurt ausis, veikt epilāciju, pīlingu, noņemt papilomas, dzimumzīmes, pigmentāciju.

6. un 7. februāris – Skaistumkopšanas salona apmeklējuma laiks. Savukārt no alkohola labāk atteikties.

No 6. februāra 15.00 līdz 7. februāra 03.39 atturamies no ēdiena, attīrot organismu ar tīru minerālūdeni bez gāzes, zaļajām un zāļu tējām un svaigi spiestām dārzeņu sulām.

8. februāris – Pēc attīrīšanas dienām pavadiet vēl vienu dienu uz vieglas, augu pārtikas.

9. februāris – Labvēlīga diena pēdu kopšanai: apmeklējiet pedikīra kabinetu. Neitrāla diena matu kopšanai.

10., 11. februāris – Nelabvēlīga diena matu griešanai un krāsošanai. Ja šajā dienā veiktu matu griešanu, mati var kļūt nepaklausīgi un nepakļausies ieveidošanai.

Šodien sekojiet līdzi savam uzturam, izslēdziet treknu, ceptu, kūpinātu, asu ēdienu un alkoholu.

12. februāris – Labākā mēneša diena matu griešanai. Tiek uzskatīts, ka nogriežot pat matu galiņus, mati kļūs biezāki un mazināsies izkrišana.

Šodien ir svarīgi kārtīgi izgulēties, atteikties no pārmērīgiem treniņiem, kā arī alkohola, stipras kafijas, asām garšvielām, kā arī jāatliek ģenerālā tīrīšana uz citu dienu.

13. februāris – Labvēlīga diena friziera apmeklējumam. Tuvākajās dienās nogrieztie mati lieliski ataugs un priecēs ar veselību.

14. februāris – Visu mīlētāju diena. Neskatoties uz to, pēc 19.21 iesākam attīrīšanu ar ūdeni, zāļu tējām un svaigi spiestu dārzeņu sulu. Ideālā variantā sula no bietēm, burkāniem, selerijas.

15. februāris – Pilnmēness no 01.53. Brokastis būti labi sākt ne agrāk par 08.24. Iesāciet dienu ar vieglu maltīti, visas dienas garumā pieturoties pie pareiza uztura principiem.

16. un 17. februāris – Labvēlīga diena kopjošām procedūrām. Efektīvas būt jebkādas ietīšanas, masāžas un detoksa programmas. Kopumā abas šīs dienas būs piemērotas mājas, ķermeņa, ādas tīrīšanai.

18. un 19. februāris – Derētu vismaz uz laiku aizmirst par problēmām, pilnībā atslābinoties un abstrahējoties no liekām domām. Neēdiet aizdomīgus un eksotiskus produktus, pastāv saindēšanās risks.

20. un 21. Februāris – Piemērotas dienas sejas kopšanas procedūrām, pirts apmeklējumam un lielajai tīrīšanai. Atturieties no alkohola, trokšņiem un vēlajām pasēdēšanām.

22. februāris – No 13.33 pārejam uz attīrošo ēdienkarti. Turpinām līdz 23. februāra 00.56.

23. februāris – diena gluži kā radīta vieglai, augļu-dārzeņu maltītei. Pamata ādas kopšana ar akcentu uz attīrīšanu – tvaika vanniņas sejai, pīlings, epilācija, atbrīvošanās no visa liekā uz ādas.

24., 25. un 26. februāris – aizsākam skaistuma dienas. Nebaidieties mainīt frizūru un matu krāsu. Un dodieties uz pirti. Organismu labvēlīgi ietekmēs ūdens un SPA procedūras. Sauna sniedz atveseļojošu efektu un ļauj paildzināt jaunību un skaistumu, īpaši, ja apmeklēsiet to regulāri.

27. februāris – nu jau atkal pienākusi atslodzes diena. Sautējiet dārzeņus, ēdiet vairāk augļus un zaļumus. Ādas kopšana ar akcentu uz attīrīšanu, arī skrubji, pīlings, balināšana, epilācija.

28. februāris – Šodien pieaug alerģiju un saindēšanās varbūtība, visas zāles un ēdiens iedarbojas spēcīgāk nekā citās dienās. Uzmaniet kuņģi – izslēdziet no ēdienkartes eksotikus un jums nezināmus produktus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu