Sjenna Millere noklausītā telefonsarunā atzinusies mīlestībā Danielam Kreigam (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu aktrise Sjenna Millere tiesā atzinusi, ka, «ļoti iespējams», savulaik nosūtījusi Džeimsa Bonda tēlotājam Danielam Kreigam ziņojumu, kurš beidzies ar vārdiem «es tevi mīlu». Tiesas sēdē par tabloīda «News of the World» veikto slavenību telefonsarunu noklausīšanos Millere piedalījās ar video palīdzību. Viņa skaidroja, ka teiktais neesot bijusi «īsta atzīšanās mīlestībā», jo sarunas ar ģimeni un tuviem draugiem viņa vienmēr beidzot tieši šādiem vārdiem.

Noklausītais balss pasta ziņojums bijis pamats «News of the World» rakstiem par mīlas romānu starp Milleri un Kreigu. Millere noliedz mīlas romānu, taču atzinusi, ka abu starpā bijis «īss sakars». Bonda franšīzes aktieris esot bijis tuvs draugs, pie kura viņa vērsusies grūtā posmā attiecībās ar aktieri Džūdu Lovu.

Dans Evanss atzinis vainu telefonu uzlaušanā, kamēr strādāja izdevumos «News of the World» un «Sunday Mirror». Redaktors Endijs Koulsons esot par to zinājis un pat pamācījis, kā netapt pieķertam. Evanss liecināja prāvā pret Koulsonu, viņa priekšteci redaktora krēslā Rebeku Brūksu un «News of the World» bijušo galveno redaktoru Stjuartu Katneru. Viņi visi apsūdzēti telefonsarunu noklausīšanās plānošanā, taču vainu neatzīst.

Telefonu uzlaušanai pienāca beigas 2006.gadā, kad aizturēja «News of the World» redaktoru Klaivu Gudmenu un privātdetektīvu Glenu Malkēru. Evansu pieķēra, kad viņš «panikas brīdī» Milleres pamātes Kellijas Hopenas sarunu noklausīšanai izmantojis savu privāto telefonu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu