«Lattelecom» peļņa pērn - 28,5 miljoni eiro (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Telekomunikāciju uzņēmuma «Lattelecom» peļņa pagājušajā gadā bijusi 28,5 miljoni eiro jeb 20 miljoni latu, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom» Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Zanda Šmidre.

Vienīgo negatīvo ietekmi rezultātos radījis «Lattelecom» 23% piederošā Latvijas Mobilā telefona (LMT) peļņas kritums 2013.gadā par vairāk nekā 11 miljoniem eiro, turklāt kritums no LMT ieņēmumiem ir vērojams jau otro gadu pēc kārtas.

«2013.gads uzņēmumam ir bijis veiksmīgs, pateicoties inovatīvu pakalpojumu ieviešanai, kā spilgtāko jāmin Tier3 sertificētais datu centrs Dattum, kā arī uzlabotam klientu servisam. Inovatīvi pakalpojumi un klientu lojalitāte ir galvenie veiksmes faktori iepriekšējā gadā, nodrošinot uzņēmuma finanšu rezultātus iepriekšējo gadu līmenī, » uzsver «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

«Lattelecom» grupa piedāvā elektroniskās saziņas risinājumus mājsaimniecībām, maziem un vidējiem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību institūcijām, kā arī korporatīvajiem klientiem.

«Lattelecom grupā» ir seši uzņēmumi - «Lattelecom», «Lattelecom BPO» un tā meitas uzņēmums «BPO Baltic», «Citrus Solutions», «Lattelecom Technology» un «Baltijas Datoru akadēmija».

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu