Otrdienas rīts vēl siltāks par iepriekšējiem; autoceļi apledo (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: natala007, CC BY-NC-ND 2.0

Šodien gaidāms daļēji mākoņains laiks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Diena paies bez nokrišņiem, vietām saglabāsies apledojums. Pūtīs lēns, mērens dienvidaustrumu vējš.

Gaisa temperatūra būs +2...-2 grādi, Rīgā ap 0 grādiem.

Šorīt pulksten 6 gaisa temperatūra bija no -1...-3 grādiem piekrastes rajonos, līdz -6 grādiem Latvijas austrumos, Rīgā -3 grādi, līdz ar to šis rīts ir vēl siltāks par iepriekšējiem.

Latvijas Valsts ceļi (LVC) informē, ka braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem, izņemot atsevišķus posmus valsts austrumu daļā, ir apmierinoši. Brauktuves, kur tas bija nepieciešams ir notīrītas un apstrādātas ar pretapledojuma materiāliem.

Apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana ir ceļa posmā Rēzekne – Špoģi un Vidzemes šosejas posmā no Alūksnes pagrieziena līdz Veclaicenei.

Arī pa reģionālās nozīmes autoceļiem kopumā braukšana ir apmierinoša, izņemot atsevišķus ceļus Bauskas, Rīgas, Talsu un Tukuma apkārtnēs, tur brauktuves vietām ir apledojušas, tās tiek kaisītas.

Pa vietējiem autoceļiem ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Brauktuves vietām sniegotas un apledojušas. Uzturēšanas darbu ietvaros notiek bīstamo ceļa posmu pretslīdes apstrāde.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu