Sākusies biļešu tirdzniecība uz grupas «Otra puse» lielkoncertu «Uzzīmē mani» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Otra puse» un tās solists Normunds Pauniņš saviem čaklākajiem atbalstītājiem un faniem sarūpējis īpašu dāvanu. Uz grupas lielkoncertu, kas notiks 7. maijā Rīgā, koncertzālē «Palladium», pirmās 200 biļetes var iegādāties par īpašu cenu.

Grupas «Otra puse» lielkoncertā koncertzālē «Palladium» muzikālo skanējumu un Normunda Pauniņa dziedājumu papildinās īpašais viesis – Latvijā populārais perkusiju virtuozs Rihards Zaļupe, kā arī stīgu kvintets un fona vokālistes Laura Raila un Iveta Gaile. Kā īpašā viešņa klausītājus priecēs arī dziedātāja Aija Andrejeva, izpildot duetā iedziedāto dziesmu «Ave Pali», kura 2 gadus atpakaļ kļuva par «Muzikālās bankas» visvertīgāko dziesmu un ierindojās 1.vietā. Šādu muzikālo kompozīciju grupas «Otra puse» klausītāji vēl nebūs dzirdējuši. Tās būs jaunas un nebijušas muzikālas sajūtas.

Latviešu popmūzikas grupai «Otra puse» gads sācies ar panākumiem Latvijas Radio rok un podziesmu aptaujā «Muzikālā banka 2013». Jaunākā grupas albuma tituldziesma «Uzzīmē mani», kuru Normunds Pauniņš dzied duetā ar talantīgo dziedātāju Antru Stafecku, apkopojot žūrijas vērtējumu un klausītāju balsojumu, ierindojās godpilnajā 2. vietā. Taču uz slavas lauriem grupas mūziķi neguļ un jau gatavojas pavasara koncertiem «Uzzīmē mani».

Lielkoncertā varēs dzirdēt tādus «Otras puses» hitus kā «Vēstules», «Ieskaties», «Nakts vai Rīts», «Dievs dod», «Pēc lietus», kā arī dziesmas no jaunā albuma «Uzzīmē mani».

Biļetes var iegādāties «bilesuserviss.lv». Pirmās 200 biļetes uz «Palladium» koncertu, varēs iegādāties par īpašu cenu – 10 eiro.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu