Pols Vokers 25 miljonus dolāru atstājis savai nepilngadīgajai meitai (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HiStyley, CC BY-NC-ND 2.0

Aktieris Pols Vokers, kuru uzskata par filmu sērijas «Ātrs un bez žēlastības» zvaigzni, gāja bojā autokatastrofā novembra beigās. Noskaidrojies, ka viņš 25 miljonus dolāru novēlējis savai vienīgajai meitai.

Vokers pats nesēdēja pie auto stūres, bet bijis blakussēdētājs, kad drauga vadītais sarkanais «Porsche» novirzījies no ceļa un sākumā ietriecies kokā un tad laternas stabā. Auto ātri aizdedzies. Kad kārtības sargi ieradušies notikuma vietā, auto jau pilnībā bija pārņēmušas liesmas. Vrakā atrastās personas tika paziņotas par mirušām jau notikuma vietā, ziņoja policija. Vokers līdz nāves brīdim bija strādājis pie «Ātrs un bez žēlastības» septītās daļas. Nav zināms, vai filma pēc aktiera nāves tiks pabeigta.

Pols Vokers ar savu draudzeni - studenti Jasmīnu Pilčardu (23) - bija kopā septiņus gadus. Pāris iepazinās, kad meitenei bija 16 gadi, bet Polam 33. Tomēr Vokers visu mantojumu atstājis tikai savai vienīgajai meitai, kurai šobrīd ir 15 gadu. Meitene pašreiz dzīvo kopā ar savu māti Šerilu, vēsta «nydailynews.com».

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu